ZEESTER

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zeester. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 19:46 Lekkere kibbeling en ook heerlijke frietjes. Bezorging precies op tijd. Voor herhaling vatbaar.
19 jun 2024 om 18:02 garnalen waren oud
25 mei 2024 om 20:08 Helaas een slechte ervaring 2 uur over gedaan om de bestelling te leveren. En helaas zat me schaal vol met inktvisringen. De gamba’s hebben ze niet eens erbij gedaan! Mijn advies niet bestellen altijd afhalen anders word je opgelicht
24 mei 2024 om 20:20 Eten kwam na 1.30 uur. De doos werd bij de deur overhandigd. Vet/olie droop er onderuit. Eten lag allemaal aan 1 kant vd doos. Er zaten scheuren boven in de doos. Eten smaakte wel.
22 mei 2024 om 14:17 Het verschil met afhalen en bezorgen is echt bizar. Bij afhalen is het altijd kwaliteit en de salade lekker divers. Ik heb nu voor de 2de keer thuis besteld en het is echt schandalig wat je krijgt. Echt jammer en dit is echt feedback om op te pakken.
16 mei 2024 om 20:07 Ik heb om 18.04 besteld. Het is nu 20.30 en ik zit nog te wachten en volgens de website zijn ze om 20 uur dicht. Niet te bereiken ook telefonisch dus ik ben benieuwd of ik nog wat eet vandaag. Was wel over de €40. Noooooooit meer dus.
9 apr 2024 om 6:43 Gebeld dat het incompleet was, werd gezegd dat het moet kloppen en afgewimpeld met een sorry. Geen oplossing, niks. toch begonnen met eten en de garnale waren niet ontdarmd. Het eten letterlijk shit! Geen eigenaar of manager aanwezig voor oplossing!
20 mrt 2024 om 19:54 Bezorging was eerder dan verwacht. Kibbeling had bijna geen kruiden en was lauw.
14 feb 2024 om 20:16 Bezorgtijd zou binnen 50 min zijn. Dit duurde meer dan 1,5 uur en dat voor een woensdagavond. Wij hadden er saus bij besteld welke niet geleverd is. Net zoald de ongepelde garnalen en tijgergarnalen. Het eten smaakt verder prima
21 jan 2024 om 19:32 Eten was koud en ze waren heel wat vergeten. Het duurde ook 2 uur.
4 jan 2024 om 17:56 They didn’t add part of the order when l called all they could say is they can’t help me
21 dec 2023 om 20:23 Het is dat 90 minuten de max is, maar bijna 2(!) uur moeten wachten op de bestelling op een donderdagavond. Het eten was vrij koud, slap en niet compleet. Nooit meer.