ZEESTER

ZEESTER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zeester. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 19:06 Lang wachten
20 jul 2022 om 22:00 Alles proefde het zelfde, eten was niet compleet, jammer dat het ook nog koud was woon bekant in de zelfde straat
7 jul 2022 om 23:02 Te laat en koud. Sla verlept.
5 jul 2022 om 11:15 - Snelle bezorging (30 min) opzich lekker eten maar incompleet. we hadden zalm besteld, die zat er niet in. De sauzen die we besteld en betaald hebben zaten er ook niet in. Volgende keer gewoon op locatie eten in plaats van bestellen.
29 jun 2022 om 20:39 Ander half uur moeten wachten op de bestelling, te weinig geleverd en had genoeg besteld. Nooit meer online zeester bestellen is gewoon waardeloos.
27 jun 2022 om 21:51 Het eten is opzich lekker alleen door de manier waarop ze het verpakken is het al bijna koud als het bezorgd wordt. Dus na een paar happen is het helemaal koud. En de inktvisringen waren nogal slapjes, Jammer. Want goedkoop is het niet.
24 jun 2022 om 19:26 Ze waren de garnalen vergeten, dus heb ik gebeld. Werd meneer kwaad en zei dat bestelling compleet was. Vertelde vervolgens dat hij ze toch wel komt brengen, maar kwam niet opdagen! Ook teveel inktvisringen zodat de andere soorten vis weinig waren.
9 jun 2022 om 19:52 Lekker verschillende vissoorten gegeten en niet allemaal gepanneerd,super fijn en lekker. Enige minpuntje,het komt koud aan.
24 mei 2022 om 18:41 They sent me absolutely nothing no food. It was only sauce. Super angry and they can not speak english so don't waste your time & money '__' :^((
3 mei 2022 om 17:25 Ik heb langer dan 1.5 uur moeten wachten op mijn eten: koud. Daarnaast had ik zalm besteld van 200gr en kibbeling. Omdat de zalm enorm klein was, heb ik het voor de grap even gewogen: 67gr. Ook zaten er mosselen tussen en inktvis, gadver!
30 apr 2022 om 21:42 Eten fout geleverd, vis is op de grond gevallen, langzaam met leveren, ik ga nooit meer bestellen bij zeester zeker een afrader! Was ook koud
23 apr 2022 om 20:33 -te weinig gekregen -eten was koud -bestelling was niet compleet met andere woorden nooit meer hier bestellen