ZEESTER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zeester. Meer weten? Ontdek meer

12 nov 2022 om 21:28 Bezorging was prima, maar het eten was walgelijk. Bestelling was overigens ook niet compleet.
31 okt 2022 om 17:17 de vis is altijd goed als ik hem bestel, het is altijd goed?
28 aug 2022 om 20:11 Eten was lekker maar voor de tweede keer de bijgerechten er niet bij. sauzen, brood, olijven en salade zaten er niet bij. Toen ik belde kon ik t alleen maar op komen halen. Ik betaal geen 4,50 bezorgkosten om alsnog op en neer te rijden.
12 aug 2022 om 19:39 Superfood Delicious! Top!!
30 jul 2022 om 19:06 Lang wachten
20 jul 2022 om 22:00 Alles proefde het zelfde, eten was niet compleet, jammer dat het ook nog koud was woon bekant in de zelfde straat
7 jul 2022 om 23:02 Te laat en koud. Sla verlept.
5 jul 2022 om 11:15 - Snelle bezorging (30 min) opzich lekker eten maar incompleet. we hadden zalm besteld, die zat er niet in. De sauzen die we besteld en betaald hebben zaten er ook niet in. Volgende keer gewoon op locatie eten in plaats van bestellen.
29 jun 2022 om 20:39 Ander half uur moeten wachten op de bestelling, te weinig geleverd en had genoeg besteld. Nooit meer online zeester bestellen is gewoon waardeloos.
27 jun 2022 om 21:51 Het eten is opzich lekker alleen door de manier waarop ze het verpakken is het al bijna koud als het bezorgd wordt. Dus na een paar happen is het helemaal koud. En de inktvisringen waren nogal slapjes, Jammer. Want goedkoop is het niet.
24 jun 2022 om 19:26 Ze waren de garnalen vergeten, dus heb ik gebeld. Werd meneer kwaad en zei dat bestelling compleet was. Vertelde vervolgens dat hij ze toch wel komt brengen, maar kwam niet opdagen! Ook teveel inktvisringen zodat de andere soorten vis weinig waren.
9 jun 2022 om 19:52 Lekker verschillende vissoorten gegeten en niet allemaal gepanneerd,super fijn en lekker. Enige minpuntje,het komt koud aan.