ZEESTER

ZEESTER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zeester. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 18:41 They sent me absolutely nothing no food. It was only sauce. Super angry and they can not speak english so don't waste your time & money '__' :^((
3 mei 2022 om 17:25 Ik heb langer dan 1.5 uur moeten wachten op mijn eten: koud. Daarnaast had ik zalm besteld van 200gr en kibbeling. Omdat de zalm enorm klein was, heb ik het voor de grap even gewogen: 67gr. Ook zaten er mosselen tussen en inktvis, gadver!
30 apr 2022 om 21:42 Eten fout geleverd, vis is op de grond gevallen, langzaam met leveren, ik ga nooit meer bestellen bij zeester zeker een afrader! Was ook koud
23 apr 2022 om 20:33 -te weinig gekregen -eten was koud -bestelling was niet compleet met andere woorden nooit meer hier bestellen
2 apr 2022 om 23:25 Eeten was veel te laat bezorgd en was niet warm teleurstelend
27 mrt 2022 om 21:12 Eten was goed. Uur te laat bezorgd; heb er voor moeten bellen. Bestelling was onbekend werd er gemeld. Bezorger van Thuisbezorgd meldde dat hij 3 kwartier heeft moeten wachten. Druk kan, maar belletje of excuus zou niet misstaan!
12 mrt 2022 om 12:19 Ik had een bestelling geplaatst in de ochtend voor 7 uur in de avond. Dus ik verwachtte dat ik ze wel genoeg tijd gaf om voor te bereiden. Uiteindelijk waren ze een uur te laat en waren ze nog pas om 19:30 mijn bestelling aan het inpakken!
24 feb 2022 om 8:15 ik kan niet vaststellen of de hoeveelheid wel ok was. Erg vriendelijk geholpen
7 feb 2022 om 20:28 Wij hebben iets besteld met mosselen, maar de mosselen zaten er niet in. Het eten overal was wel lekker.
22 jan 2022 om 19:34 Bezorging was 20 min te laat ! Eten: 1 kilo besteld en kreeg 700gram!! Dit is zeer teleurstellend en zeker niet voor herhaling vatbaar!
1 jan 2022 om 0:45 Eten TE LAAT. MEER DAN EEN UUR. Ontbreken van gedeelte bestelling
28 dec 2021 om 16:20 Ik schrok me rot met wat ik Kreeg.. 1 kilo vis leek wel 250 gram.. en slaatje wat je krijgt ook echt duur. Niet voor herhaling vatbaar in ieder geval