ZEESTER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zeester. Meer weten? Ontdek meer

14 feb 2024 om 20:16 Bezorgtijd zou binnen 50 min zijn. Dit duurde meer dan 1,5 uur en dat voor een woensdagavond. Wij hadden er saus bij besteld welke niet geleverd is. Net zoald de ongepelde garnalen en tijgergarnalen. Het eten smaakt verder prima
21 jan 2024 om 19:32 Eten was koud en ze waren heel wat vergeten. Het duurde ook 2 uur.
4 jan 2024 om 17:56 They didn’t add part of the order when l called all they could say is they can’t help me
21 dec 2023 om 20:23 Het is dat 90 minuten de max is, maar bijna 2(!) uur moeten wachten op de bestelling op een donderdagavond. Het eten was vrij koud, slap en niet compleet. Nooit meer.
21 okt 2023 om 19:35 Mooi op tijd, goed warm en lekker. Heb nog wat over voor de volgende dag. Bedankt en tot de volgende keer.
30 sep 2023 om 22:09 Te laat geleverd, niet compleet, te veel olie en een rommelige bestelling ontvangen….ongelofelijk!
16 sep 2023 om 19:03 Eten was zoals gewoonlijk goed, maar wat zijn ze gierig zeg! Heb 2 kilo vis besteld krijg ik uiteindelijk 1 kilo vis….. Herhaling niet vatbaar
5 sep 2023 om 19:30 Belangrijk om te weten, de lekkerbek is niet gepaneerd.. het eten was koud en veels te gaar waardoor het erg taai was. De friet was ook echt niet goed.
27 mei 2023 om 21:20 Slecht heel erg slecht! Alles smaakt hetzelfde! Ik heb best een sterke maag maar heb echt moeten overgeven! Wat is dit slecht zeg. Nooit meer zal ik hier bestellen! Alles gefrituurd in te oud frituurvet! Bezorger was wel aardig!
22 mei 2023 om 12:31 Bij de garnalen zat het darmkanaal er nog in, wat niet heel smakelijk is. Daarnaast had ik nog 5 verschillende vissen besteld en ik heb er maar 3 gehad. De vissen die er dan wel bij zaten smaakte allemaal hetzelfde. Best jammer voor die prijs.
2 mei 2023 om 22:20 Lekker warm en snel bezorgd
28 apr 2023 om 22:08 Bestel hier niet! Je moet een kilo aan vis kopen en wat je vervolgens krijgt is smaakloze kibbeling, calamares die zo taai zijn als rubber en het korstje slap is. Daarnaast nooit de lekkerbek gekregen en de pangasiusfilet zaten allemaal graten in.